Waar vindt u ons?

Het Regionaal Archief Zutphen is gevestigd in het hart van Zutphen.

Adres: Spiegelstraat 13, 7201 KA te Zutphen
Openingstijden: dinsdag t/m donderdag, 10.00-16.00 uur

Bijzondere sluitingsdagen in 2024:

  • Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag)
  • Dinsdag 24 december 2024 t/m donderdag 2 januari 2025 (Kerst en Nieuwjaar)


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: dinsdag t/m donderdag tijdens openingstijden op nummer 140575 (netnummer niet nodig).
Vanuit het buitenland belt u met 0031 575 587 000.

Komt u om archiefstukken in te zien? Houd er dan rekening mee dat stukken kunnen worden aangevraagd tot uiterlijk 15.30 uur.

Naar het archief met het openbaar vervoer

Zutphen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt uw reis plannen op de website van 9292 reisinformatie. Vanaf het station is het ongeveer vijf minuten lopen naar het Erfgoedcentrum. Komende van het station loopt u rechtdoor de Stationsstraat in. Aan het eind van de straat gaat u links af. Na de cafetaria rechts afslaan en links naast het voormalig museum (in een oud kloostergebouw) onder het poortje doorlopen (Rosmolensteeg). Na 50 meter komt u weer onder een poortje door. Op de hoek vóór u ziet u een antiekzaak. U loopt dan voor de antiekzaak langs, rechtsaf de Turfstraat in en passeert onder meer een kapsalon (rechts). Ter hoogte van eetcafé Chapoo gaat u rechtsaf naar de Spiegelstraat. Na 50 meter vindt u het Erfgoedcentrum Zutphen aan uw linkerhand!

Bekijk de kaart in Google Maps.

Naar het archief met de auto

De Spiegelstraat is een smalle straat waar parkeren zonder parkeervergunning niet mogelijk is. In de directe omgeving van het archief zijn er diverse parkeermogelijkheden. Hoe verder de parkeergelegenheid van het centrum is gelegen, hoe lager het parkeertarief is. Kijk op de pagina parkeren in Zutphen voor een plattegrond.