Contact

Het Erfgoedcentrum Zutphen is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 14 0575 (kengetal niet nodig).
Belt u vanuit het buitenland? Gebruikt u dan telefonnummer 0031 575 587 000.

U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of langskomen in Zutphen:

Spiegelstraat 13
7201 KA Zutphen

Het Erfgoedcentrum is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur.

Let op: Vanwege de coronamaatregelen gelden er afwijkende openingstijden.

Naar het Erfgoedcentrum met het openbaar vervoer

Zutphen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt uw reis plannen op de website van 9292 reisinformatie. Vanaf het station is het ongeveer vijf minuten lopen naar het Erfgoedcentrum. Komende van het station loopt u rechtdoor de Stationsstraat in. Aan het eind van de straat gaat u links af. Na de cafetaria rechts afslaan en links naast het voormalig museum (in een oud kloostergebouw) onder het poortje doorlopen (Rosmolensteeg). Na 50 meter komt u weer onder een poortje door. Op de hoek vóór u ziet u een antiekzaak. U loopt dan voor de antiekzaak langs, rechtsaf de Turfstraat in en passeert onder meer een kapsalon (rechts). Ter hoogte van eetcafé Chapoo gaat u rechtsaf naar de Spiegelstraat. Na 50 meter vindt u het Erfgoedcentrum Zutphen aan uw linkerhand!Rechts is dan een Multivlaai, en op de hoek vóór u een antiekzaak. U loopt dan voor de antiekzaak langs, rechtsaf de Turfstraat in en passeert onder meer een bakker (links) en een kapsalon (rechts). Ter hoogte van eetcafé Chapoo gaat u rechtsaf naar de Spiegelstraat. Na 50 meter vindt u het Erfgoedcentrum Zutphen aan uw linkerhand!

Bekijk de kaart in Google Maps.

Naar het Erfgoedcentrum met de auto

De Spiegelstraat is een smalle straat waar parkeren zonder parkeervergunning niet mogelijk is. In de directe omgeving van het archief zijn er diverse parkeermogelijkheden. Hoe verder de parkeergelegenheid van het centrum is gelegen, hoe lager het parkeertarief is. Kijk op de pagina parkeren in Zutphen voor een plattegrond.


Heeft u een specifieke vraag voor één van de vier erfgoedpartners? dan kunt u ook rechtstreeks contact met hen opnemen: