Tijdelijke maatregelen vanwege coronavirus

Het Erfgoedcentrum Zutphen van de gemeente Zutphen treft ook maatregelen vanwege COVID-19. We volgen hierin de landelijke richtlijnen die zijn opgesteld om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Locaties die toegankelijk zijn voor (veel) publiek sluiten we tot 31 maart of tot nader order. Dit betreft:

  • De Wijnhuistoren.
  • De Burgerzaal.
  • Bijeenkomsten in de Burgerzaal worden geannuleerd.
  • Veel bijeenkomsten in het kader van ons themajaar 75 Jaar Vrijheid Gemeente zutphen gaan niet door. Kijk voor een actueel overzicht op https://www.zutphen.nl/Inwoners/75_jaar_vrijheid/Activiteitenoverzicht
  • In de studiezaal van het Erfgoedcentrum Zutphen (Regionaal Archief Zutphen) is geen vrije loop mogelijk tot in elk geval 6 april. Hebt u dringend een bouwtekening of ander archiefstuk nodig, dan kunt u daarvoor (uitsluitend telefonisch) een afspraak maken. Bel 14 0575 en vraag naar Regionaal Archief Zutphen.
    Hebt u vragen die telefonisch beantwoord kunnen worden? Ook daarvoor belt u ons via 14 0575.
  • Ook andere bezoeklocaties in de stad zoals Musea Zutphen, Walburgiskerk en Dat Bolwerck zijn gesloten.

 Kijk op deze webpagina van de gemeente Zutphen voor alle extra maatregelen.

De erfgoedportal blijft 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend: www.erfgoedcentrumzutphen.nl. Wist u dat veel van onze archiefstukken hier digitaal te bekijken zijn?

 

(Dit bericht is van 13 maart 2020. Het is geactualiseerd op 19 maart 2020)