Lees Tijdschrift Zutphen online

Periodiekenviewer AZC in Tijdschrift ZutphenBlijf je thuis vanwege het coronavirus? Wij hebben genoeg te lezen voor je en daar hoef je de deur niet voor uit! De volledige jaargangen 2012 tot en met 2018 van ‘Zutphen’, het tijdschrift van de Historische Vereniging Zutphen digitaal en ‘fulltext’ doorzoekbaar in de periodiekenviewer op onze website, www.erfgoedcentrumzutphen.nl.

Tot nu toe waren alleen de afzonderlijke artikelen in doorzoekbare vorm te raadplegen via onze bibliotheekdatabase. Fulltext doorzoekbaar betekent dat trefwoorden in onze algemene zoekmachine ook leiden naar resultaten in de betreffende uitgaven onder de noemer ‘Drukwerk’. Daar kunnen de bijbehorende scans worden bekeken en gedownload. Bijvoorbeeld trefwoord ‘AZC’ zoals op deze afbeelding.

Hier blijft het niet bij. Dit jaar willen we ook de uitgaven van 1982 tot en met 2011 integraal scannen. Overigens heette het tijdschrift tot en met 1991 nog ‘Oud Zutphen’.

Tip: kijk welke tijdschriften je nog meer kunt lezen via onze periodiekenviewer. Klik hier voor de periodiekenviewer. Garantie voor dágen leesplezier.