Tijdschrift Oer is uit!

Oer36klDe volgende editie van cultuurhistorisch tijdschrift Oer is verschenen! In dit nummer onder meer aandacht voor Alexander Ver Huell, een eigenzinnige achterhoeker die in de negentiende eeuw naam maakte als schrijver, lithograaf en etser. Betty Blikman-Ruiterkamp vertelt over de mysterieuze zaak van de 'gestolen' ambtsketen van het Gelderse Hengelo en het Waterschap vertelt ons meer over de vonder over de Berkel bij Warnsveld in de rubriek Waterwerk. Daarnaast natuurlijk nog veel meer actualiteiten en historische achtergronden in dit zomernummer!

Het kwartaaltijdschrift Oer is een gezamenlijke uitgave van het Regionaal Archief Zutphen met het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers en Waterschap Rijn en IJssel.

Het blad is voor € 5,95 te bestellen bij het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers: 0314 – 79 70 78 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Abonnee worden kan natuurlijk ook, voor slechts € 22,50 ontvangt u het blad viermaal per jaar in uw brievenbus!